אדום שטן חמוציות
אדום שטן חמוציות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 143 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סירופ אגבה, חמוציות, פלפל צ'ילה סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו אדום שטן חמוציות, בצל אדום כבוש, ו רול עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ופלפל סראנו ומבשלים עד מרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים וסירופ אגבה, מביאים לרתיחה ומוסיפים את החמוציות. מבשלים ברתיחה נמוכה עד חמוציות יש כל צץ והם רק מתחילים להפחית, 6 עד 7 דקות.
בינתיים, לחתוך את החלק העליון והתחתון של תפוז הדם. עבודה מעל קערה, לקלף את התפוז עם סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך בין הממברנות, לתת מקטעים ליפול לתוך הקערה. מערבבים את קטעי התפוזים וכל מיץ, את צ ' יפוטלה ורוטב adobo, קינמון ו 1/2 מלח כפית לתוך חמוציות.
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה, על 20 דקות.