אספרגוס עם פלפל שחור, בייקון ורוטב גבינת עיזים
אם יש לך חלב, מיונז, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו גבינת עיזים כתושה עם פלפל וריבת דובדבנים שחורה, גבינת עיזים, פלפל שחור, ופירות דבש, ו שוקולד ופלפל שחור טראפלס גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים ליטר 1 ומלח לרתיחה בתנור הולנדי; להוסיף אספרגוס. מבשלים 2 דקות או עד מכרז פריך.
מסננים ושוטפים במים קרים. להתייבש עם מגבות נייר; להירגע.
מערבבים גבינת עיזים, מיונז, מיץ, פלפל ובייקון בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים חלב, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד חלקה.
לארגן אספרגוס על מגש; טפטוף עם רוטב.