אפיית מוח ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ממולאים מח לאפות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שמן זית, פרמזן, עשבי תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מח מפוחלץ ספרדי, מח ואורז, ו מח קארי מרוסק.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את הבצל, שום ו 2 כפית של עשבי תיבול במשך 3 דקות עד שמתחילים לרכך.
מוסיפים את טורקיה וחום בכל רחבי, ואז להטות את העגבניות ומבשלים 5 דקות יותר.
לגרוף את אמצע מח והשליך (או מטגנים, ואז להקפיא בפעם אחרת לנסות את זה פירה עם תפוחי אדמה). מסדרים את הפרוסות בתבנית אפייה. כפית את הבשר לאמצע של כל פרוסת מח, ואז כפית את השאר מעל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
בינתיים, מערבבים עשבי תיבול הנותרים עם פירורי הלחם ופרמזן.
הסר את מח העצם מהתנור, לחשוף, ומפזרים על הפירורים. חזור לתנור לעוד 10 דקות עד שפירורים זהובים ופריכים ומח העצם רך.