אפרסק ופטל פבלובה Parfaits
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל אפרסק ופטל Pavlova Parfaits. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, יוגורט וניל, גבינת שמנת 3 פחות שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפרסק ופטל פבלובה Parfaits, פטל-נקטרינה Parfaits עם אפרסק חם Sabayon, ו Pavlova Parfaits.
הוראות
מניחים גבינת שמנת 3 כפות סוכר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות או עד חלקה. מוכה ביוגורט עד מעורבב.
שלב 1 כף סוכר, אפרסקים ופטל בקערה גדולה, משליך מעיל.
כף 2 כפות תערובת גבינה לתוך כל 6 (8-אונקיה) משקפיים; העליון כל אחד עם תערובת אפרסק 1/4 כוס 2 1/2 כפות פירורי עוגיות. חזור על שכבות פעם אחת עם תערובת הגבינה הנותרים תערובת אפרסק הנותרים; העליון כל אחד עם 2 עוגיות שלמות. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.