ארוחת ערב הלילה: דג מחבת עם עשבי תיבול חמאה
מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך שמן זית, בזיליקום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה עם עשבי תיבול האביב, ארוחת ערב: ספגטי חריף עם שומר ועשבי תיבול, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת.
הוראות
מערבבים שום, פטרוזיליה, בזיליקום, צלפים, וגלידת לימון בקערה קטנה עם שמן זית.
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב לשלב ולהניח בצד בזמן שאתה מבשל את הדגים.
פילה יבש היטב מתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן קנולה במחבת סאוט או מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפילה בנוחות מעל חום גבוה, עד כמעט עישון.
הוסף פילה בצד העור למטה ומבשל מבלי לזוז עד העור הוא פריך וזהוב בקלות משחרר מהמחבת, 3-5 דקות. בזהירות להפוך את הפילה מעל ומבשלים 2-4 דקות נוספות, בהתאם לעובי של פילה (מרכז פילה צריך לרשום 60° על מדחום קריאה מיידית).
כאשר דגים במרחק דקה מלהיות סיים, להוסיף חמאה למחבת. אפשר להמיס ולהתחיל לקחת על צבע זהוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת עשב. מיצי כפית על דגים כפי שהוא מסיים בישול.
מגישים פילה עם יותר מיצי פאן כפית על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.