ניתן להכין את ארוחת הערב של חזיר ותפוחי אדמה בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם צלעות חזיר, בצל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ארוחת ערב תפוחי אדמה צלע חזיר, ארוחת ערב חזיר ודלעת, ו ארוחת ערב צלי חזיר.
הוראות
1
מצפים צלעות חזיר בקמח. במחבת על אש בינונית-גבוהה, צלעות חומות בשמן משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב 1 כף גבינת פרמזן ופלפל; מפזרים מעל צלעות. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה ובצל מעל צלעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
ממיסים מרק במים רותחים; מערבבים פנימה מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
יוצקים מעל צלעות.
6
מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן. מכסים ומבשלים במשך 18-22 דקות או עד שמיצי הבשר מתבהרים.