קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי
ביגולי עם רוטב בצל-אנשובי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, שדה שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל, ו בצל ועוגות אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר סיר של מים מלוחים על חום בינוני גבוה ולתת לו להגיע לרתיחה איטית כפי שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת הגדולה מעל חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, מערבבים את הבצל והשום; מתבלים עם חצי כפית מלח, ומכסים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן את הבצל לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד מרוכך היטב בצבע זהוב קל, מגודר עם חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את האנשובי הקצוץ ומבשלים, מערבבים עד שהאנשובי נמס בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
דַק-דַק-
5
מוסיפים את האטריות למים ומרתיחים אותם עד שבקושי מבושלים. הגודל והסוג של אטריות שתבחרו יקבעו את זמן הבישול. שימו לב אליהם בזהירות כשאתם מסיימים את הרוטב.להעלות את החום, להוסיף את המניה, ולהביא את הרוטב לרתיחה. ואז להנמיך את החום בינוני שוב ומערבבים עד הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. העונה בנדיבות עם פלפל שחור סדוק טרי וקצת מלח במידת הצורך (טעם ראשון).באמצעות מלקחיים טיפת הפסטה (עם קצת מים עדיין נצמדים) לרוטב בצל אנשובי. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
רוטב דגיםרוטב דגים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר