קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
מגזין

בייגל טרומפ ל ' אוייל עם גבינת שמנת

בייגל טרומפ ל ' אוייל עם גבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 5570 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 218 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, סופגניית עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו Cakespy: Christmas Goose Trompe L ' oeil Cake, בייגל גבינת שמנת ונקניק, ו בייגל וגבינת שמנת בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ציפוי קרם חמאה וניל: במערבל דוכן עם מצורף ההנעה, לערבב את החמאה על מהירות בינונית עד שהוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
הוסף 4 כוסות של הסוכר של הממתקים, ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה incorporated. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הקרם וניל. הכה במהירות בינונית עד חלקה וקרם, 3 עד 5 דקות, ממשיך להוסיף סוכר עד שהגיע העקביות הרצויה שלך. אם הזיגוג שלך הופך נוקשה מדי, אתה יכול לדלל אותו על ידי הוספת שמנת נוספת, אבל להיזהר להוסיף את הקרם קטן (כפית) במרווחים, כך הציפוי לא הופך רזה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את הסופגנייה אופקית לשניים.
4
בצלחת מיקרוגל קטנה, להמיס את החמאה על ידי חימום אותו במיקרוגל במשך כ -10 שניות. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות את הצד העליון של הסופגנייה עם חמאה מומסת (הו, להתגבר על זה—הם כבר מטוגנים, בכל מקרה). מיד מפזרים זרעי פרג על גבי החצאים החמאה. כמה זרעים ייפלו, אבל מספיק ידבק כדי לתת לך את האפקט הנכון.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
החל מנה נדיבה של ציפוי על החצי התחתון של הסופגנייה ולהפיץ אותו בעדינות לקצוות. הערה: חשוב מאוד כי הציפוי להיות בטמפרטורת החדר, כי אם הוא קר הסופגנייה עלולה להתפרק כאשר אתה מנסה להפיץ אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
שים את חתיכת זרעי פרג על גבי לצרוך באופן מיידי. אני לא רוצה להיות הבוס שלך או משהו, אבל הם טעימים עם קפה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה