בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה
, המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1007 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מלח, חמאה, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בשר בקר עטוף בבייקון, פילה בקר צלוי עטוף בבייקון, ו בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים tenderloin במחצית לרוחב; מפזרים את שתי חתיכות באופן שווה עם 2 1/2 כפיות פלפל ומלח.
שלב 1/4 כוס פטרוזיליה, רוזמרין, ו 3 כפות טימין; לשפשף מעל בשר בקר. מקפלים קצה צר של tenderloin תחת כדי להשיג עובי אחיד.
לעטוף בייקון סביב חתיכות tenderloin, ולאבטח במרווחים 1" עם מחרוזת כבדה.
מחממים מחבת 12 " nonstick מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בשר ב 2 קבוצות. לבשל 8 עד 10 דקות, הופך לעתים קרובות חום כל הצדדים.
הסר בשר מחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
מניחים בשר בקר על מדף במחבת קלייה גדולה.
אופים ב 400 במשך 40 עד 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם 140 (נדיר) עד 160 (בינוני) או במידה הרצויה של doneness.
הסר tenderloin מגש, ומכסה בנייר אלומיניום; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, גלילי מחבת שמורים חום באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט, פטריות, ונותר 1 כף טימין. לבשל 3 דקות; להוסיף מדיירה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מוסיפים מרק בשר בקר וקונסום; מביאים לרתיחה. מרתיחים 10 עד 12 דקות או עד מופחת על 3 כוסות.
הסר מהחום; להוסיף 1/2 הנותרים פלפל כפית, נשאר 1/4 כוס פטרוזיליה, חמאה, לטאטא עד חמאה נמס.
פרוס פילה לתוך 1/2 " - פרוסות עבות; לארגן על מגש הגשה.
הפוך קדימה: לכסות ולקרר בייקון מבושל עטוף tenderloins עד 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני שתמשיך עם המתכון.