ביף בורגיניון עם כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 716 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בשר עגול, לחם כפרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יבש את קוביות הבשר עם מגבות נייר ואז מפזרים אותם עם מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות, לצרוב את הבשר בשמן החם במשך 3 עד 5 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
הסר את הקוביות הצרובות לצלחת עם בייקון ולהמשיך צורב עד שכל הבשר הוא השחמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
לזרוק את הגזרים, ובצל, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל בשומן במחבת ומבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
8
תחזיר את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את בקבוק היין ומספיק מרק בשר כדי לכסות כמעט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את רסק העגבניות, עלי דפנה וקורנית. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה הדוק ומניחים אותו בתנור במשך כ 1 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כאשר מנוקבים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
שלב 2 כפות חמאה והקמח עם מזלג ומערבבים לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
מוסיפים את הבצל הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מטגנים את הפטריות ב 2 כפות חמאה במשך 10 דקות עד להשחמה קלה ולאחר מכן להוסיף את התבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.