ביף בורגיניון לוקח בערך כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. אם יש לך חמאה, זר עשבי תיבול, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
Blanch את הבייקון כדי להסיר את הטעם המעושן שלה: שחרר פרוסות בייקון לתוך 2 ליטרים של מים קרים, להביא לרתיחה, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מטגנים את הבייקון, מחממים את הבשר: במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון הלבנבן מעט בחום בשמן קטן; מניחים אותם בצד ומוסיפים מאוחר יותר להתבשל עם הבשר, תוך שימוש בשומן שניתנו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
חום את החתיכות של בשר בכל הצדדים בשומן בייקון ושמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים אותם לתנור הולנדי כבד תחתית או מחבת תבשיל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
חותכים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
חום הירקות:
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
7
הסר את כל אבל קצת שומן מהמחבת, להוסיף את הירקות פרוסים חום אותם, ולהוסיף את הבשר.
Deglaze המחבת עם יין, להוסיף מלאי, עגבניות, עשבי תיבול: Deglaze המחבת עם יין, לשפוך אותו לתוך התבשיל יחד עם מלאי מספיק כדי כמעט לכסות את הבשר. מערבבים את העגבניות ומוסיפים את זר העשבים.
בעוד התבשיל מתבשל, להכין את הבצל: למחוק את הבצל במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
לנקז ולשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול. חותכים את קצות הקצוות של הבצל, לקלף את הבצל להבקיע את שורש סוף עם חתכים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12
בצל מטוגן בשכבה אחת בכף או שתיים חמאה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיף ציר עוף או מים חצי דרך את הצדדים של הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
14
מוסיפים כפית סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מיץ לימון, אופציונלי
15
מכסים ומבשלים לאט במשך 25 דקות או עד מכרז. הבצלים צריכים לספוג את רוב המים. אם יש מים שנותרו לאחר הבישול, לנקז את עודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
16
הכן את הפטריות כמה דקות לפני הגשת התבשיל. פטריות מוקפצות בכמה כפות חמאה ושמן זית עד להשחמה ומבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
17
הפוך את הרוטב: כאשר בשר התבשיל מבושל מספיק, להסיר את כל מוצקים מן הרוטב (למעט בשר בקר) על ידי ניקוז דרך מסננת להגדיר מעל סיר. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
18
לחץ מיצים מתוך השאריות לתוך נוזל הבישול, ולאחר מכן להסיר כל שומן גלוי ומרתיחים את הנוזל עד 3 כוסות. Off חום, להקציף את beurre manié, ואז ומבשלים 2 דקות כמו הרוטב מתעבה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
יוצקים רוטב על בשר, מוסיפים בצל ופטריות: תיבול נכון ויוצקים על הבשר, מתקפלים בבצל ובפטריות.