קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון לוקח בערך כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. אם יש לך חמאה, זר עשבי תיבול, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
Blanch את הבייקון כדי להסיר את הטעם המעושן שלה: שחרר פרוסות בייקון לתוך 2 ליטרים של מים קרים, להביא לרתיחה, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מטגנים את הבייקון, מחממים את הבשר: במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון הלבנבן מעט בחום בשמן קטן; מניחים אותם בצד ומוסיפים מאוחר יותר להתבשל עם הבשר, תוך שימוש בשומן שניתנו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
חום את החתיכות של בשר בכל הצדדים בשומן בייקון ושמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים אותם לתנור הולנדי כבד תחתית או מחבת תבשיל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
חותכים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
חום הירקות: 
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
7
הסר את כל אבל קצת שומן מהמחבת, להוסיף את הירקות פרוסים חום אותם, ולהוסיף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
Deglaze המחבת עם יין, להוסיף מלאי, עגבניות, עשבי תיבול: Deglaze המחבת עם יין, לשפוך אותו לתוך התבשיל יחד עם מלאי מספיק כדי כמעט לכסות את הבשר. מערבבים את העגבניות ומוסיפים את זר העשבים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מבשלים 1 עד 2 שעות: להביא רתיחה, כיסוי, ומבשלים לאט על החום הנמוך ביותר האפשרי, או על התנור או בתנור שחומם מראש 163°, עד הבשר רך, על 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בעוד התבשיל מתבשל, להכין את הבצל: למחוק את הבצל במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
לנקז ולשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול. חותכים את קצות הקצוות של הבצל, לקלף את הבצל להבקיע את שורש סוף עם חתכים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12
בצל מטוגן בשכבה אחת בכף או שתיים חמאה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיף ציר עוף או מים חצי דרך את הצדדים של הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
14
מוסיפים כפית סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
מכסים ומבשלים לאט במשך 25 דקות או עד מכרז. הבצלים צריכים לספוג את רוב המים. אם יש מים שנותרו לאחר הבישול, לנקז את עודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
16
הכן את הפטריות כמה דקות לפני הגשת התבשיל. פטריות מוקפצות בכמה כפות חמאה ושמן זית עד להשחמה ומבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
17
הפוך את הרוטב: כאשר בשר התבשיל מבושל מספיק, להסיר את כל מוצקים מן הרוטב (למעט בשר בקר) על ידי ניקוז דרך מסננת להגדיר מעל סיר. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
18
לחץ מיצים מתוך השאריות לתוך נוזל הבישול, ולאחר מכן להסיר כל שומן גלוי ומרתיחים את הנוזל עד 3 כוסות. Off חום, להקציף את beurre manié, ואז ומבשלים 2 דקות כמו הרוטב מתעבה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
יוצקים רוטב על בשר, מוסיפים בצל ופטריות: תיבול נכון ויוצקים על הבשר, מתקפלים בבצל ובפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
20
כדי לשרת, להביא רתיחה, בשר וירקות עם הרוטב במשך כמה דקות עד חם לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
21
מגישים עם אורז, לחם, או תפוחי אדמה(אלא אם כן אתה עושה את הגרסה דלת פחמימות!).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל