אורז עם מוצרלה, פרושוטו ואפונה
אורז עם מוצרלה, פרושוטו ואפונה נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אפונה פטיט, פרמזן, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו), מוצרלה ופרושוטו בקרוזה, ו פרושוטו, מלון ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז לתוך סיר בינוני של מים רותחים, מלוחים ומבשלים עד כמעט עשה, על 15 דקות. מערבבים באפונה. מבשלים עד האפונה והאורז נעשים רק, על 2 דקות יותר.
תחזיר את האורז והאפונה לסיר החם. מערבבים את המוצרלה, פרמזן, חמאה, פרושוטו, מלח ופטרוזיליה.
וריאציות : לשנות את העשב כאן אם יש לך גישה אחד טרי טוב. נענע קצוץ,chervil, מרווה, או עלי שומר יהיה כל מצוין. : עבור צלחת חדה יותר, תחליף 1/2 כוס פקורינו רומנו מגוררת עבור פרמזן מגוררת, או להשתמש בשילוב של השניים.
מוצרלה טרייה: מוצרלה טרייה היא גבינה לבנה רכה ומתונה המשלבת היטב עם מרכיבים חזקים. הגבינה, אשר נוצר לתוך כדור ובדרך כלל ארוז צף במים באמבט פלסטיק, זמין הן מלוח ולא מלוח. אנו מוצאים את המגוון הלא מלוח תפל מדי; המלחה קלה מבליטה את טעם החלב הטרי החמקמק של הגבינה.
המלצת יין: הסגנון המסורתי של יינות איטלקיים לבנים הוא פריך, נקי, בעל גוף בהיר, ונייטרלי למדי בטעם-שילוב אידיאלי שלא יכניע את המנה הזאת. Soave, Frascati, ו Orvieto כל יעבוד טוב, אבל ורנאצ ' ה di סן Gimignano, עם הגוף מעט מלא יותר שלה ארומה שקדים, יהיה הטוב ביותר של כל.