ביצים בכור המצרף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ביצים בכור המצרף. מתאים ל-4 ומחירו 83 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 264 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פרמזן, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. נסו ארוחת ערב הערב: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ביצים בכור המצרף, ו ביצים בכור המצרף (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מערבבים 1 ביצה בקערה גדולה לתערובת.
מערבבים פנימה את תפוחי האדמה, ואז את הקמח. בעזרת תערובת תפוחי אדמה נדיבה של 1/2 כוס לכל אחד, יוצרים את תערובת תפוחי האדמה לפנקייקים בקוטר 4 (4 1/2 אינץ').
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מטגנים את הלביבות עד שהן מזהיבות ומחוממות, כ -2 דקות לכל צד.
מעבירים את הלביבות למגבות נייר לניקוז. שמור את הלביבות חמות על תבנית אפייה בתנור.
יוצקים את עודפי השמן מהתבנית.
מחממים את המחבת על אש בינונית-נמוכה. לפצח את 4 הביצים הנותרות לתבנית.
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד שהלבן יציב, כ -2 דקות. בעזרת מרית הופכים את הביצים ומבשלים עוד 30 שניות.
מניחים פנקייק על גבי הרוטב. למעלה כל פנקייק עם ביצה מטוגנת.
מפזרים את הפרמזן ומגישים.