אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח כשר, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו -55 דקות. מתכונים דומים: ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 (3 3/4 אינץ 'קוטר על ידי 2 אינץ' גבוה) פחיות עם צמרות ותחתונים הוסרו או 8 טבעות מאפין אנגלית
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח
3
שלב את הקמח, החלב היבש ללא שומן, הסוכר, השמרים והמלח בקערת מערבל המעמד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב יבש ללא שומן
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים על נמוך למשך 10 שניות באמצעות חיבור ההנעה.
5
שים את המים ואת קיצור במיכל מיקרוגל וחום ל 120 עד 130 מעלות פרנהייט, כ 2 דקות. מערבבים עד שהקיצור נמס היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
מוסיפים את תערובת המים לחומרים היבשים ומערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד טוב, ועוצרים לגרד את הקערה באמצע הערבוב, כ -3 דקות. מכסים את הקערה בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוציאים את הבצק מהמקרר, חושפים ומערבבים במהירות בינונית, בעזרת חיבור ההנעה, למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מקם את 8 הפחיות על תבנית של חצי גיליון ורסס בנדיבות את הטבעות והתבנית בתרסיס נון סטיק.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים 1/2 כפית שיבולת שועל בתחתית כל טבעת. גורפים את הבצק, בעזרת כדור גלידה או צלחת של 2 אונקיות, לטבעות ומחלקים את הבצק באופן שווה בין הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
10
מפזרים כל חלק עליון עם 1/2 כפית שיבולת שועל. מכסים בקלף ומניחים לשבת במקום חמים למשך 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
השאירו את הקלף במקום והניחו עליו תבנית גיליון שנייה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים 20 דקות ואז מסירים את תבנית חצי הסדין העליונה. ממשיכים לאפות עד שהמאפינס מגיעים לטמפרטורה פנימית של 210 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, ומשחימים קלות, בערך 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוציאים את התבנית כשהמאפינס עדיין בטבעות, למתלה קירור למשך 10 דקות. החלק סכין סביב היקף הטבעת כדי להשתחרר. מגניב לחלוטין לפני פיצול עם מזלג. להגשה, טוסט מתחת לצלייה למשך 3 עד 4 דקות.
להוסיף 4 ליטרים של מים או מספיק כדי לכסות את כוסות על ידי לפחות 1/4-אינץ.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
17
מוסיפים את החומץ והמלח למים ומניחים את המחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מחממים רק עד שהמים מתחילים לרתוח והכוסות מקשקשות על תחתית התבנית, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
התאם את החום לשמירה על טמפרטורת מים של 205 מעלות פרנהייט מחוץ לכוסות. שוברים את הביצים, 1 בכל פעם, לכוס פודינג או מצקת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
20
יוצקים את הביצים לאט לכל אחת מהכוסות, ומתזמנים אותן בהפרש של כ -10 שניות. מבשלים 5 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
21
מגישים מיד או מוציאים ביצים מכוסות ומעבירים לאמבט קרח להפסקת הבישול. מכניסים למקרר עד 6 שעות באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
22
לחימום מחדש מביאים מים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הביצים. המתן 1 עד 2 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
23
להקציף יחד את החלמונים, מים, מלח 1/4 כפית של קאיין בתוך רוטב 2 ליטר עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
24
מניחים את הרוטב על אש נמוכה ומקציפים במרץ, מעבירים את התבנית לסירוגין את האש כל 10 עד 15 שניות, ומביאים את התערובת ל -140 עד 145 מעלות צלזיוס, על מדחום לקריאה מיידית, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
25
מוסיפים 1 חתיכת חמאה בכל פעם, כל 30 שניות, תוך הקצפה מתמדת והזזת הרוטב על האש ומחוצה לה. שמרו על טמפרטורה סביב 120 עד 130 מעלות פרנהייט לאורך שארית תהליך הבישול. לאחר שנוספו מחצית מהחמאה, או 8 חתיכות, הוסיפו 1 כף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
26
מוסיפים את 8 חתיכות החמאה הנותרות, 1 בכל פעם, כל 30 שניות, תוך כדי המשך להזיז את הרוטב לסירוגין על האש ושמירה על 120 עד 130 מעלות צלזיוס.לאחר הוספת חתיכת החמאה האחרונה, הוסיפו את יתרת 1 כף מיץ הלימון, את יתרת 1/4 כפית הקאיין, ואת הסוכר והקציפו למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
27
טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון, לפי הצורך. עבור מיד תרמוס קצר, רחב פה להחזיק עד 2 שעות. מחממים מחדש על אש נמוכה למשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1
שים את הבייקון הקנדי הג 'וליאני בתבנית מטגן בגודל 10 אינץ' על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לחימום ומתחילים להשחים קלות בקצוות, כ -4 עד 5 דקות. מכבים את האש, אך משאירים את הבייקון בתבנית כדי להתחמם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
עבור כל מנה, לשים 2 בובות קטנות של הולנדייז על צלחת ולהגדיר 1/2 מאפין אנגלי על גבי כל בובה. שמים כמות קטנה של בייקון קנדי מעל כל חצי ומעליהם 1 ביצה עלומה חמה ומזלפים הולנדייז. חזור על הפעולה עם שאר החומרים והגיש מיד.