קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

ביצי פסחא מכוסות שוקולד

ביצי פסחא מכוסות שוקולד
שוקולד מכוסה ביצי פסחא נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה ומספק כ 9 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 1128 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קוקוס, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שוקולד מכוסה חמאת בוטנים ביצי פסחא, ממתק ביצת פסחא מכוסה שוקולד, ו ביצים מכוסות שוקולד.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה, הווניל וגבינת השמנת. מערבבים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים ליצירת בצק מעשי. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש בידיים שלך לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. השאר את אחד החלקים רגיל. לחלק השני, מערבבים חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מערבבים קוקוס לחלק השלישי, ואבקת קקאו לחלק האחרון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מרדדים כל סוג בצק לצורות ביצה, ומניחים על דף עוגיות מרופד בנייר שעווה. מקררים עד שקשה, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
ממיסים שוקולד צ ' יפס בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. אם השוקולד נראה סמיך מדי לציפוי, מערבבים פנימה כפית מהקיצור או השמן עד שהוא מדלל לעקביות הרצויה. טובלים את ביצי הממתקים המצוננות בשוקולד, ומחזירים לסדין מרופד בנייר שעווה להתייצבות. מכניסים למקרר למשך 1/2 שעה להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'