בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אחוז חלב, פלפל, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בישול מן Glossies: חזיר בלסמי עם שאלוט, בישול מן Glossies: פריטטה פריחת קישואים, ו בישול מן Glossies: עוגת קוקוס סיד מפתח (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ברוקולי גבעולים, ואז קוצצים גס גבעולים ופרחים. מבשלים ברוקולי במים מלוחים רותחים (1 1/2 כפית מלח עבור 4 ליטרים מים) עד רק במכרז, 4 עד 6 דקות.
מסננים במסננת ורצים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
קרם רותח, חלב, שום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בסיר בינוני, חשוף, עד מעט מעובה מופחת על 2/3 כוס, על 10 דקות.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים במשך כמה דקות. באמצעות טבילה או בלנדר רגיל, לעבד את תערובת ברוקולי עד פירה גס. אם משתמשים בבלנדר רגיל, ממלאים את הבלנדר רק 1/2 מלא ולוודא שהכיסוי מאובטח לפני העיבוד כדי למנוע צריבת ברוקולי. להחזיר ברוקולי פירה גס למחבת ומערבבים בפרמזן. מבשלים עוד יותר אם תערובת ברוקולי אינה עבה מספיק.