בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים Gruyère–גבינה כחולה
בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים גבינת Gruyère-Blue עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 285 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות שיטאקי, גבינת גרוייר, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים Gruyère–גבינה כחולה, בעבודה: בצל צרפתי ומרק שומר עם טוסטים Gruyere, ו בצל, כרישה ומרק כרוב עם טוסטים Gruyere (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 15 דקות או עד כמעט רך, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד חום זהוב עמוק (כ 40 דקות), ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 10 דקות או עד פטריות רכות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים שום וטימין sprigs; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מוסיפים מרקים למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מערבבים במלח ופלפל. תשליך זרעי קורנית.
כדי להכין טוסטים, מראש broiler.
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. למעלה כל פרוסת לחם עם 1 כפית Gruyre ו 1 כפית Gorgonzola. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה.
מפזרים קורנית קצוצה על גבינות. מצקת על מרק כוס 1 לתוך כל 6 קערות; העליון כל מנה עם 2 טוסטים.