בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בשמן עמוק
בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בשמן עמוק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, שוקולד צ'יפס, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק, בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק, ו בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סאל (מתכונים דומים).
הוראות
לשים את הקמח, סודה לשתיה, ומלח לקערה ומערבבים אותו עם מקצף לשלב. תניח בצד. באמצעות מערבל יד או לעמוד, להכות את החמאה עד שהוא בהיר יותר בצבע. מוסיפים לאט סוכרים ומכים עד שהוא קל ורך.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם ומכים עד שהם משולבים. מערבבים בוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח במהירות נמוכה, ואז מערבבים את שבבי השוקולד. תניח בצד.
כדי ליצור את העוגיות: השתמש 2 כפיות של הבצק לגלגל אותו לכדורים.
שים את הכדורים על דף עוגיות. כאשר הם כולם עשו, לשים אותם לתוך המקפיא במשך כ -30 דקות כדי המשרד.
עבור הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר, ואבקת אפייה.
מוסיפים את הביצה וחצי סודה להקציף היטב לשלב.
הוסף יותר סודה לפי הצורך עד הבלילה עבה ועקביות של שמנת כבדה.
מחממים את השמן בטיגון בשמן עמוק ל-350 מעלות צלזיוס.
טובלים את כדורי הבצק הצוננים בבלילה ומניחים אותם בזהירות לתוך השמן החם. מטגנים כמה בכל פעם, הופכים אותם מעת לעת, עד שהם זהובים חום, על 3 דקות בסך הכל.
מסננים על מגבות נייר ומגישים בעוד עדיין חם.