בקר מתובל ברוטב שום
צריכים רוטב ללא גלוטן וללא מוצרי חלב ? בקר מתובל ברוטב שום יכול להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 2 מנות עם 352 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -21 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.99 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . אם יש לכם שיני שום, פלפל טחון גס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . ציון זה טוב. נסו את מגש העץ עם גבינת עיזים מתובלת , את רוטב ג'וג (aka רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ואת מרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרושוטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום (מתכונים דומים).
הוראות
פזרו פלפל ומלח על הסטייקים ולחצו לשני הצדדים. במחבת טפלון מצופה בספריי שמן, טגנו את הסטייקים משני הצדדים על אש בינונית-גבוהה.
באותה מחבת, ערבבו את שאר המרכיבים. הביאו לרתיחה; כסו ובשלו במשך 2 דקות. הסירו את המכסה; בשלו 5-6 דקות נוספות או עד שהבשר מבושל במידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום בשר אמור להראות 145°; מדיום, 160°; עשוי היטב, 170°).