בקר פריקסי עם שאלוט, שומר ומדיירה
בקר Fricassee עם שאלוט, שומר, מדיירה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שמן זית, טימין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף לימון Fricassee עם שאלוט מורלים, עוף, שומר, ופריקסה ארטישוק, ו בקר מבושל Fricassee (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה רדודה; dredge בשר בתערובת קמח.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מוסיפים בשר בקר, שומר, שאלוט ושום, ו 5 דקות סאוט או עד הבשר הוא השחמה. מערבבים פלפל ומדיירה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים escarole, חרדל, טימין; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
בעוד מבשלים בשר בקר, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
ניקוז. החזר תפוח אדמה לסיר.
מוסיפים חלב 1/2 כפית מלח, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מגישים תערובת בשר על פירה.