קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב תפוחים

ברווז צלוי עם רוטב תפוחים
ברווז צלוי עם רוטב תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2086 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. . מתכונים דומים: ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ברווז צלוי עם רוטב תפוחים-צימוקים, ו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים.

הוראות

1
יש לשטוף ברווז ולטפוח יבש; לשפשף עם מלח, פלפל, תיבול עוף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ברווז שלםברווז שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד רך. בקערה בינונית, לשלב עם פירורי תפוח ולחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים יחד כדי להפוך את ההלבשה (במידת הצורך, להוסיף קצת מים כדי להרטיב).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
למלא את חלל הברווז עם ההלבשה, ולתפור לסגור עם חוט מטבח. לשפשף מחוץ לציפור בקלילות עם שמן זית, ומניחים במחבת צלייה רדודה או בתבנית 9x13 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 80 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד