ברוקולי ללא גלוטן בשר חזיר קיש
המתכון ללא גלוטן ברוקולי חזיר קיש מוכן בערך 1 שעה ו 40 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לכם תערובת קמח בטי רייס, בצל, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לוריין קיש קרפ (ללא תבואה, ללא גלוטן, Paleo, פערים), קיש ללא גלוטן, ו קיש ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מניחים תערובת קמח, מסטיק xanthan ומלח. כיסוי; תהליך עד משולב.
מוסיפים חמאה; דופק 3 עד 5 פעמים או עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים.
ב 1 כוס מדידה, לנצח 1 חלמון ביצה, חומץ סיידר 3 כפות מים קרים עם מזלג. עם ריצת מעבד מזון, במהירות לשפוך תערובת ביצה דרך צינור הזנה, ולעבד כמה שניות עד הבצק מתחיל לבוא יחד. (
הוסף מים נוספים במידת הצורך.)
הסר בצק; צורה לתוך דיסק שטוח.
תנור חום עד 450 ° F. על 12 אינץ 'מרובע של נייר קלף בישול מפוזר קלות עם תערובת קמח, לגלגל בצק למעגל 11 אינץ'. בזהירות מרכז ungreased 9 אינץ צלחת עוגה מעל המעגל. הפוך את הקרום ואת צלחת העוגה כדי למקם את הקרום לצלחת עוגה.
הסר נייר. להקל על הקרום למחבת, תיקון כל דמעות עם אצבעות רטובות. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. אל תדקור. קרום קו עם עובי כפול של נייר.
אופים 8 דקות; להסיר רדיד.
אופים 4 עד 5 דקות יותר או עד מאפה מוגדר ויבש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
למילוי, בקערה בינונית, להכות ביצים קלות עם מקצף או יד מקצף. מקציפים לחצי, מלח ופלפל אדום.
מפזרים ברוקולי, גבינה, חזיר ובצל בקרום אפוי חלקית.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת ברוקולי.
אופים 45 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. במידת הצורך, לכסות את קצה הקרום עם לסכל כדי למנוע overbrowning.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.