ברוקולי-מרק גבינה
מרק ברוקולי-גבינה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 440 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק ירקות, פפריקה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק גבינה ברוקולי, ברוקולי ומרק גבינה, ו מרק גבינה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה להוסיף את שמן זית ובצל. לבשל במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים כ -2 דקות.
מוסיפים את המרק, שמנת, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך ולתת לו להתבשל במשך כ 12 עד 15 דקות.
מעבירים את המרק לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
להעביר בחזרה לסיר ולהוסיף את הגבינה. מערבבים לשלב ומבשלים במשך כ 5 דקות יותר. התאימו את התיבול והגשו חם.