תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר ועציץ שורש סלרי עם גרמולטן סלרי. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך קמח, עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו סלרי וסלט שורש (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לטף את הבשר יבש ומפזרים מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח.
מוסיפים את השום, שורש סלרי ובצל לטפטפי הבשר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Celeriac
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים 1 דקה, ואז מוסיפים את המניה, היין, ווסטרשייר, צרור בשר ועשבים. מכסים ומבשלים בתנור עד למכרז, עד 2 שעות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים בתנור f 325 מעלות עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב את הפטרוזיליה, סלרי, אנשובי ומיץ לימון, ושמלה עם EVOO. באופן רופף לשלב עם גבינת פקורינו.