קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

בשר צבי & ולינגטון פטריות בר

בשר צבי & ולינגטון פטריות בר
צבי & ולינגטון פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1128 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עוף, ביצה, טיפת שמן, ונמל. 194 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייקים בשר צבי עם רוטב פטריות בר, בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר, ו פטריות בר ובשר צבי סטרוגנוף לשני אנשים ברי מזל.

הוראות

1
מחממים חצי שמן במחבת ומאטמים במהירות את הצבי במשך כ 2 דקות בכל צד עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
הסר את הבשר מן המחבת, מברשת בכל רחבי עם החרדל ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
לרכך את הפטריות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את המחבת בחזרה על החום עם שאר השמן ומוסיפים את הפטריות. מתבלים עם מלח ופלפל ומטגנים מעל חום גבוה במשך 5 דקות עד הלחות העודפת התאדה ויש לך משחה עבה. העונה, להעביר את הפטריות לקערה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
להניח 2-3 יריעות גדולות של סרט נצמד חופפים אחד את השני על משטח נקי.
6
הנח את פרוסות פרושוטו חופפים לאורכים ב 2 שורות של
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
שב על אחת החתיכות של בשר צבי באמצע הפרושוטו. לחץ על הפטריות על בשר הצבי וסנדוויץ ' עם חתיכת בשר הצבי השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר צביבשר צבי
8
רול לתוך חבילה הדוקה (ראה תמונות צעד אחר צעד לעיל) ולהשאיר להתקרר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
9
לפרוס עוד כמה חתיכות של סרט נצמדות. חתוך את הפנקייק לריבועים והניח אותם חופפים על הסרט נצמד.
10
הסר את הסרט נצמד מן prosciuttowripped בשר ומניח את הבשר על גבי פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
להפשיל בחוזקה שוב בסרט נצמד, ואז במקום במקרר כדי להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
12
מגלגלים את המאפה החוצה למלבן גדול מספיק כדי לעטוף בקלות את הבשר, ואז מברשת בכל רחבי עם חלמון ביצה. הסר את הסרט נצמד מן הצבי עטוף פנקייק להתגלגל לחלוטין אנסה במאפה. הכנס את הקצוות פנימה וקצץ כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
בשר צביבשר צבי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
13
לפרוס סרט נצמדות יותר ולבסוף להתגלגל לתוך חבילה הדוקה כדי לקבל בול עץ עבה באופן שווה. לקשור את הקצוות של הסרט נצמד כדי לשמור על החבילה חזק ולהשאיר במקרר לילה או במקפיא במשך שעה. ניתן לעשות עד לנקודה זו עד יום מראש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
14
כאשר מוכן לבשל, לחמם תנור 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
15
הסר את הסרט נצמד מברשת ולינגטון בכל רחבי עם חלמון ביצה. לשבת אותו על מגש אפייה מרופדת בנייר אפייה ציון קל בצורה נוצות.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
16
אופים עבור 50 דקות עבור נדיר בינוני, יורד 200c/180c מאוורר/ גז 7 אם המאפה הופך חום מדי.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
17
הסר מהתנור לנוח במשך 20 דקות. אם אתה מעדיף את הבשר עשוי היטב, לכבות את התנור לאחר 40 דקות ולהשאיר לנוח בפנים. לקצץ את סוף המאפה, בזהירות לגלף פרוסות על 3-4cm עבה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
18
כדי להפוך את החביתיות עבור Wellingtons, עצה 100 גרם קמח רגיל לתוך קערה. היכו 1 ביצה עם 250 מ " ל חלב בהדרגה לטאטא לתוך הקמח עד חלקה. מערבבים כמה עירית קצוצה וקומץ פטרוזיליה קצוצה שטוחה עלה ממש לפני הבישול, ואז לחמם טיפה של שמן במחבת גדולה לא מקל מערבולת סביב חלק הבלילה כדי להפוך פנקייק דק. כאשר פנקייק נעשה, לעשות 3 אחר ולהניח בצד. פנקייק יכול להתבצע 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
19
עבור מחית שמנת, נתח 1kg תפוחי אדמה floury.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
20
מניחים במחבת של מים מלוחים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ 15 דקות עד מכרז לחלוטין, ואז לנקז ולחזור למחבת על חום נמוך במשך כמה דקות להתייבש. לחץ על תפוחי האדמה דרך ricer ובהדרגה להוסיף 150ml קרם כפול חם חמאה 50 גרם. מתבלים לטעום ולהגיש, או משאירים להתקרר ולחמם במחבת או במיקרוגל עם מגע יותר שמנת וחמאה. המחית יכולה להתבצע יום מראש.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
21
עבור גזר, לקלף לקצץ 24 גזר גמדי (תערובת של לבן וכתום אם אתה יכול למצוא אותם) אבל לשמור אותם שלמים. מרתיחים עבור 2-3 דקות במים מלוחים עד רק רך, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
22
מחממים ידית גדולה של חמאה במחבת ורוחשים את הגזר במשך 8-10 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
23
מגישים את הגזר או מגניב לחמם במחבת עם קצת יותר חמאה או במיקרוגל. הגזר יכול להתבצע יום מראש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
24
כדי להפוך את רוטב פורט טעים, זיעה 1 שאלוט קצוץ דק בחמאה קטנה עם sprig טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאהיציאה
25
יוצקים בנמל 300 מ "ל ומפחיתים בשני שלישים, ואז מוסיפים 600 מ" ל מלאי עוף טרי ומפחיתים שוב בשני שלישים עד לסירופי. מסננים לסיר אחר מוכן להיות מחומם מחדש. הרוטב יכול להתבצע 2 ימים מראש מחומם בסיר, הוספת מלאי להתיז יותר אם עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה