בשר צבי & ולינגטון פטריות בר
צבי & ולינגטון פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1128 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עוף, ביצה, טיפת שמן, ונמל. 194 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייקים בשר צבי עם רוטב פטריות בר, בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר, ו פטריות בר ובשר צבי סטרוגנוף לשני אנשים ברי מזל.
הוראות
מחממים חצי שמן במחבת ומאטמים במהירות את הצבי במשך כ 2 דקות בכל צד עד להשחמה.
הסר את הבשר מן המחבת, מברשת בכל רחבי עם החרדל ולהשאיר להתקרר.
לרכך את הפטריות במעבד מזון.
מניחים את המחבת בחזרה על החום עם שאר השמן ומוסיפים את הפטריות. מתבלים עם מלח ופלפל ומטגנים מעל חום גבוה במשך 5 דקות עד הלחות העודפת התאדה ויש לך משחה עבה. העונה, להעביר את הפטריות לקערה ולהשאיר להתקרר.
להניח 2-3 יריעות גדולות של סרט נצמד חופפים אחד את השני על משטח נקי.
הנח את פרוסות פרושוטו חופפים לאורכים ב 2 שורות של
שב על אחת החתיכות של בשר צבי באמצע הפרושוטו. לחץ על הפטריות על בשר הצבי וסנדוויץ ' עם חתיכת בשר הצבי השנייה.
רול לתוך חבילה הדוקה (ראה תמונות צעד אחר צעד לעיל) ולהשאיר להתקרר במקרר.
לפרוס עוד כמה חתיכות של סרט נצמדות. חתוך את הפנקייק לריבועים והניח אותם חופפים על הסרט נצמד.
הסר את הסרט נצמד מן prosciuttowripped בשר ומניח את הבשר על גבי פנקייק.
להפשיל בחוזקה שוב בסרט נצמד, ואז במקום במקרר כדי להחזיק את צורתו.
מגלגלים את המאפה החוצה למלבן גדול מספיק כדי לעטוף בקלות את הבשר, ואז מברשת בכל רחבי עם חלמון ביצה. הסר את הסרט נצמד מן הצבי עטוף פנקייק להתגלגל לחלוטין אנסה במאפה. הכנס את הקצוות פנימה וקצץ כל עודף.
לפרוס סרט נצמדות יותר ולבסוף להתגלגל לתוך חבילה הדוקה כדי לקבל בול עץ עבה באופן שווה. לקשור את הקצוות של הסרט נצמד כדי לשמור על החבילה חזק ולהשאיר במקרר לילה או במקפיא במשך שעה. ניתן לעשות עד לנקודה זו עד יום מראש.
כאשר מוכן לבשל, לחמם תנור 220c / 200c מאוורר / גז
הסר את הסרט נצמד מברשת ולינגטון בכל רחבי עם חלמון ביצה. לשבת אותו על מגש אפייה מרופדת בנייר אפייה ציון קל בצורה נוצות.
אופים עבור 50 דקות עבור נדיר בינוני, יורד 200c/180c מאוורר/ גז 7 אם המאפה הופך חום מדי.
הסר מהתנור לנוח במשך 20 דקות. אם אתה מעדיף את הבשר עשוי היטב, לכבות את התנור לאחר 40 דקות ולהשאיר לנוח בפנים. לקצץ את סוף המאפה, בזהירות לגלף פרוסות על 3-4cm עבה לשרת.
כדי להפוך את החביתיות עבור Wellingtons, עצה 100 גרם קמח רגיל לתוך קערה. היכו 1 ביצה עם 250 מ " ל חלב בהדרגה לטאטא לתוך הקמח עד חלקה. מערבבים כמה עירית קצוצה וקומץ פטרוזיליה קצוצה שטוחה עלה ממש לפני הבישול, ואז לחמם טיפה של שמן במחבת גדולה לא מקל מערבולת סביב חלק הבלילה כדי להפוך פנקייק דק. כאשר פנקייק נעשה, לעשות 3 אחר ולהניח בצד. פנקייק יכול להתבצע 2 ימים מראש.
עבור מחית שמנת, נתח 1kg תפוחי אדמה floury.
מניחים במחבת של מים מלוחים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ 15 דקות עד מכרז לחלוטין, ואז לנקז ולחזור למחבת על חום נמוך במשך כמה דקות להתייבש. לחץ על תפוחי האדמה דרך ricer ובהדרגה להוסיף 150ml קרם כפול חם חמאה 50 גרם. מתבלים לטעום ולהגיש, או משאירים להתקרר ולחמם במחבת או במיקרוגל עם מגע יותר שמנת וחמאה. המחית יכולה להתבצע יום מראש.
עבור גזר, לקלף לקצץ 24 גזר גמדי (תערובת של לבן וכתום אם אתה יכול למצוא אותם) אבל לשמור אותם שלמים. מרתיחים עבור 2-3 דקות במים מלוחים עד רק רך, ואז לנקז.
מחממים ידית גדולה של חמאה במחבת ורוחשים את הגזר במשך 8-10 דקות עד הזהב.
מגישים את הגזר או מגניב לחמם במחבת עם קצת יותר חמאה או במיקרוגל. הגזר יכול להתבצע יום מראש.
כדי להפוך את רוטב פורט טעים, זיעה 1 שאלוט קצוץ דק בחמאה קטנה עם sprig טימין.
יוצקים בנמל 300 מ "ל ומפחיתים בשני שלישים, ואז מוסיפים 600 מ" ל מלאי עוף טרי ומפחיתים שוב בשני שלישים עד לסירופי. מסננים לסיר אחר מוכן להיות מחומם מחדש. הרוטב יכול להתבצע 2 ימים מראש מחומם בסיר, הוספת מלאי להתיז יותר אם עבה מדי.