גבינה תפוחי אדמה מוקרמים
מוקרם תפוחי אדמה גביני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, פרמזן, צ'דר חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו גבינה תפוחי אדמה מוקרמים, קאפקייקס תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינה, ו גבינה Hasselback תפוחי אדמה Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מערבבים שלושה גבינות בקערה גדולה.
מפזרים קמח מעל ולזרוק למעיל. מסדרים חצי תפוחי אדמה, חופפים, על החלק התחתון של צלחת אפייה. עונה עם 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. נקודה עם חצי חמאה.
מפזרים חצי תערובת גבינה על גבי. מכסים עם שאריות תפוחי אדמה ונקודה עם שאר החמאה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מביאים חלב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים מעל תפוחי אדמה. מכסים צלחת עם נייר ואופים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 45 דקות. (אל תדאג אם התערובת נראית מקושטת בשלב זה.)
הסר רדיד, מפזרים שאריות תערובת גבינה על גבי ואופים, חשוף, עד תפוחי אדמה הם מאוד רך העליון הוא חום זהוב מבעבע, כ 45 דקות יותר.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.