ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל זנגביל-דובדבן-אגס פריך עם שיבולת שועל ציפוי. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ג'ינג'ר תפוח אגס פריך שיבולת שועל אפוי, אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, ו פריך אגס עם ציפוי Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית ריסוס רק של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, תערובת עוגיות במקום.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים הם בגודל של אפונה.
הסר תערובת 1 כוס פירור לקערה קטנה; מערבבים אגוזי מלך. להפריש לציפוי. לחץ על הנותרים פירור תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת.
בקערה גדולה נוספת, לזרוק אגסים, דובדבנים, סוכר חום וג ' ינג ' ר; כף מעל הקרום.
מפזרים תערובת פירור/אגוז שמורה על פירות.
אופים 40 עד 50 דקות או עד ציפוי זהוב חום וקצוות תוסס. מגניב בערך 20 דקות.