פסטה ואפונה איטלקית
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, פסטה איטלקית ואפונה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 187 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור מתאמנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . גשו לסופר וקנו מים, חמאה, גבעולים וחתיכות פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 37% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה עם אפונה ונקניק איטלקי , אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו) ואפונה איטלקית .
הוראות
בסיר גדול מערבבים את המים, החלב והחמאה; להביא לרתיחה. מערבבים תערובת פסטה ורוטב. מבשלים על אש בינונית במשך 8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה את האפונה, הפטריות והאורגנו; מבשלים 3-4 דקות יותר או עד שהפסטה רכה.
מסירים מהאש. הרוטב יסמיך בעמידה.