קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי

דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי
דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, שמן בישול, משחת תמרינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי ג'ינג'ר ופילאף אורז קוקוס-כוסברה, איך לבשל: דג מטוגן עם רוטב תמרינדי פיקנטי (פלפל אדום), ו שרימפס קוקוס עם רוטב ג'ינג'ר תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר על אש בינונית-גבוהה. מבשלים זרעי חרדל בשמן חם עד שהם מתחילים להתפצח. מערבבים ג ' ינג ' ר ובצל; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים מים ומערבבים פנימה רסק תמרינדי. מביאים לרתיחה, ואז מתבלים בכוסברה, אבקת צ ' ילה ומלח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים על 15 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מבשלים דגים ברוטב עד שהדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מגישים מעוטרים בעלי קארי טריים.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.