דלעת סקווש ורוטב שמנת מרווה
אם יש לכם חמאה, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק דלורית צלוי עם שמנת מרווה, Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום מרווה ו, ו אטריות גזר לבן עם שאריות בשר חזיר חג המולד ודלורית סקווש-מרווה.
הוראות
מניחים סקווש בקערה גדולה לזרוק עם שמן זית עד מצופה באופן שווה.
העברת סקווש לתבנית אפייה מעוטרת, סידור בשכבה אחת, ומניח בתנור עד השחמה סביב הקצוות, כ -30 דקות, זורק באמצע.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני. כאשר הקצפת שוככת, מוסיפים עלי מרווה ומבשלים עד שהם מחשיכים ופריכים וחמאה מעט.
העברת עלי מרווה לצלחת מרופדת נייר מגבת.
להוסיף שאלוט למחבת ו sautée עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים במניות עוף ודלעת, מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד הדלעת היא מכרז לחלוטין, על 10 דקות.
באמצעות בלנדר מקל, או העברה לצנצנת של בלנדר רגיל, מחית עד חלקה לחלוטין.
מערבבים בפרמזן גבינת שמנת כבדה ומבשלים עד שהתחממו, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. או להתפורר מרווה שמורה לרוטב, או להשתמש כקישוט. השתמש באופן מיידי.