קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי

הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי
והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1537 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם פאונד 71/3 אונקיית קמח לחם, אונקיית שמרים, 1/3 אונקיות חלב קר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait, הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי.

הוראות

1
הכן את המקום mise en, דואג כי המים והחלב הם כ 75 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מניחים את החמאה על משטח עבודה נקי, שטוח, באמצעות מערוך, קילו קלות על זה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מערבבים את קמח הלחם, מים, חלב, ביצים ושמרים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד בקרס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים על מהירות נמוכה במשך כ 5 דקות, או עד הבצק מתחיל להיות שאגי (מעורב אבל לא חלק במרקם) ויש כמה התפתחות גלוטן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מוסיפים את הסוכר והמלח, מגבירים את מהירות המיקסר למדיום וממשיכים לערבב בערך 5 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתאחד למסה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם, ומערבבים במשך כ 5 דקות, או עד הבצק הגיע יחד ומתרחק מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לחשוף את הקערה לקפל את הבצק. שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
קמח קל משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
11
לחשוף את הבצק ולחלק אותו לשלושה סיבובים 450 גרם / 16 אונקיה על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
חמאה קלה שלושה מחבתות כיכר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
כדי להפוך את הביצה לשטוף, לשלב את הביצה עם 14 גרם / 1 כף מים בקערה קטנה, לטאטא את זה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. בעדינות ללחוץ על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך batard.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
15
מניחים באטארד אחד, צד התפר למטה, בכל מחבת מוכנה. באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את החלק העליון של כל כיכר עם לשטוף את הביצה. (אין להשליך את הביצה הנותרת לשטוף.) לכסות את הכיכרות עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
כחצי שעה לפני שאתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
לחשוף את הבצק ושוב, באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את החלק העליון של כל כיכר עם שאר הביצה לשטוף. (אם תרצה, המחבתות ניתן להגדיר על מחבתות גיליון לאפייה, אבל זה לא הכרחי.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
18
מעבירים את הכיכרות לתנור שחומם מראש. בייל במשך 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומבריק ואת הצדדים הם המשרד למגע.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק