קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי

הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי
והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1537 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם פאונד 71/3 אונקיית קמח לחם, אונקיית שמרים, 1/3 אונקיות חלב קר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait, הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי.

הוראות

1
הכן את המקום mise en, דואג כי המים והחלב הם כ 75 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מניחים את החמאה על משטח עבודה נקי, שטוח, באמצעות מערוך, קילו קלות על זה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מערבבים את קמח הלחם, מים, חלב, ביצים ושמרים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד בקרס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים על מהירות נמוכה במשך כ 5 דקות, או עד הבצק מתחיל להיות שאגי (מעורב אבל לא חלק במרקם) ויש כמה התפתחות גלוטן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מוסיפים את הסוכר והמלח, מגבירים את מהירות המיקסר למדיום וממשיכים לערבב בערך 5 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתאחד למסה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם, ומערבבים במשך כ 5 דקות, או עד הבצק הגיע יחד ומתרחק מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לחשוף את הקערה לקפל את הבצק. שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
קמח קל משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
לחשוף את הבצק ולחלק אותו לשלושה סיבובים 450 גרם / 16 אונקיה על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
חמאה קלה שלושה מחבתות כיכר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
כדי להפוך את הביצה לשטוף, לשלב את הביצה עם 14 גרם / 1 כף מים בקערה קטנה, לטאטא את זה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. בעדינות ללחוץ על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך batard.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
15
מניחים באטארד אחד, צד התפר למטה, בכל מחבת מוכנה. באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את החלק העליון של כל כיכר עם לשטוף את הביצה. (אין להשליך את הביצה הנותרת לשטוף.) לכסות את הכיכרות עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
כחצי שעה לפני שאתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
לחשוף את הבצק ושוב, באמצעות מברשת מאפה, בעדינות מעיל את החלק העליון של כל כיכר עם שאר הביצה לשטוף. (אם תרצה, המחבתות ניתן להגדיר על מחבתות גיליון לאפייה, אבל זה לא הכרחי.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
18
מעבירים את הכיכרות לתנור שחומם מראש. בייל במשך 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומבריק ואת הצדדים הם המשרד למגע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®