הלחם השטוח הגביני של ג'ינה
ג'ינה זול לחם שטוח דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 2.92 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 645 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פתיתי פלפל, שיני שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מרק תפוחי אדמה גבינה טעון במלואו עם סלט התרד של ג'ינה, לחמים שטוחים גביניים, ו לחם שטוח קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מקפלים יחד את גבינת העיזים, גבינת השמנת, השום ועשבי התיבול. מתבלים בקורט מלח ופלפל.
מרפדים מגש גיליון בנייר אפייה ומקמחים קלות משטח עבודה. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לצורה אליפסה שמתאימה למגש חצי גיליון ומניחים על נייר הקלף.
מורחים בצק בתערובת גבינת העיזים ומשאירים קצה של 1/2 אינץ'. מסדרים את הבצל האדום בשורה, חופפים מעט. חזור על הפעולה עם הקישואים.
מברישים את הבצל האדום, הקישואים והקרום בשמן זית.
מפזרים פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הפרמזן.
אופים בתנור במשך 25 דקות.
מוציאים מהתנור ובעזרת חותך פיצה פורסים לרצועות דקות להגשה.