אם יש לכם צוף משמש, מלח שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש, ו צלי חזיר מגולגל.
הוראות
1
כדי לחתוך צלי חזיר לתוך מלבן גדול שיכול להיות מלא מגולגל, לחתוך לאורכו על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של חזיר בתוך 1/2 אינץ' של קצה הנגדי; שטוח פתוח. חזור עם הצד השני של חזיר, חיתוך מהקצה הפנימי לקצה החיצוני; פתוח שטוח כדי ליצור מלבן.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מפזרים משמשים, אגוזים 1/2 כוס, שום, מלח ופלפל על בשר חזיר כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה. בחוזקה להפשיל חזיר, מתחיל עם צד קצר. מאובטח עם קיסמים, או לקשור עם חוט. חזיר פירס בכל רחבי עם שיפוד מתכת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת טאלג'יו, קצוצה
שום גויה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
3
מברישים ברנדי על פני כל השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
4
בואו לעמוד 15 דקות.
5
צחצח שוב את הברנדי שנותר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
6
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר. הצלי חשף 1 שעה 30 דקות.