קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי גרנולה ורמונט

חטיפי גרנולה ורמונט
חטיפי גרנולה ורמונט עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, גרעיני חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה לדרך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו 8 × 8 אינץ תבנית אפייה עם רדיד שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים שיבולת שועל וגרעינים חמניות על גיליון עוגיות וטוסט במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מפזרים קוקוס על גיליון עוגיות עם שיבולת שועל וזרעים; טוסט כל עוד 3-5 דקות או עד קוקוס הוא ארומטי ומתחיל חום סביב הקצוות-לפקוח עין על זה!.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מניחים שיבולת שועל קלויה/זרעים / תערובת קוקוס בקערת ערבוב גדולה; מערבבים במלח, שקדים ומשמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מניחים חמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום בסיר. להפוך את החום בינוני ומערבבים לערבב כמו חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת להגיע לרתיחה עדינה. מרתיחים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. על מדחום - קצת מעל שלב "כדור רך".
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הסר מהחום. מערבבים וניל לתוך סירופ חם, ואז לשפוך סירופ לתוך קערת ערבוב עם תערובת שיבולת שועל ומערבבים לשלב. בשלב זה, ייתכן שתרצה לזרוק כמה שבבים לבנים. הם יימסו, אבל רק תן להם לעשות את הדבר שלהם ולא לעורר שבבי נמס לתוך הבלילה.לחץ בחוזקה לתוך המחבת מרופדת רדיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים במשך 5 דקות. מבלי להסיר מחבת, ציון לתוך 9 ריבועים או 6 מלבנים בעוד עדיין חם. בשלב זה, הסורגים יהיו חמים, מתפוררים ורכים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תן להם להתקרר לחלוטין. כאשר הם מגניבים, להרים קלף ולהסיר מהמחבת. הם צריכים להיות די מוצקים בשלב זה, אבל אם אתה רוצה אותם להיות אפילו יותר מוצק, למקם אותם במקרר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'