חם וולינגטון
חם וולינגטון לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם חזיר, חרדל טחון, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פורטובלו וולינגטון, חזיר וולינגטון, ו סלמון וולינגטון.
הוראות
במעבד מזון שלבו את הקמח, החרדל והמלח.
מוסיפים גבינה וחמאה; מכסים ודופקים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מוסיפים בהדרגה 6 כפות מים עד שנוצר כדור יציב.
מעבירים לקערה גדולה. צמרמורת במשך 2 שעות או עד המשרד.
תנו לחזיר לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות; התייבש עם מגבות נייר.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 45 דקות.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים מאפה ל -17 אינץ'. 12 אינץ'. מלבן.
מניחים חזיר חם במרכז המאפה. מקפלים דפנות מאפה קצרות מעל חזיר; מקפלים דפנות ארוכות מעל, גוזמים קצוות לפי הצורך. לחץ על התפרים והקצוות עד לקבלת מרקם חלק ואטום.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה משומן. בקערה קטנה שלבו ביצה ומים שנותרו; מברישים מעל מאפה.
חותכים גזרות דקורטיביות מקישוטים אם רוצים; מסדרים על מאפה ומברישים בתערובת ביצים.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שמדחום בשר קורא 140 מעלות ומאפה חום זהוב.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.