פודינג תה מנטה
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא לימון, ביצים, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חלב בסיר nonaluminum קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב פעם אחת, 2 עד 3 דקות או רק עד בועות להופיע (לא להרתיח); להסיר מן החום.
הוסף את 3 המרכיבים הבאים. כיסוי ותלול 20 דקות.
הסר ולהשליך שקיות תה, ללא סחיטה; להשליך ענפי מנטה ורבעוני לימון. מילואים 1 תערובת תה כוס.
לטאטא יחד סוכר וביצים בקערה גדולה עד שהתערובת היא צהובה עבה וחיוורת. בהדרגה לטאטא בתערובת תה שמורה 1 כוס וחצי וחצי עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לתוך 6 (4-עוז.) כוסות פודינג או ramekins.
מניחים כוסות פודינג במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים באמצע הצדדים של כוסות.
אופים ב 300 במשך 40 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז פודינג יוצא נקי. בזהירות להסיר מהתנור, ולתת לעמוד במחבת באמבט מים 30 דקות.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע לפחות 2 שעות.