קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת תפוחים-פשטידת דלעת

חמאת תפוחים-פשטידת דלעת
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו עוגת דלעת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה; טוסט עד אגוזים הם זהובים וריחני, על 8 דקות, רועד מחבת פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים לקערה להתקרר; קוצצים דק.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים פקאנים, פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה עד לחלח באופן שווה. לחץ לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
4
אופים עד הקצוות הם חום זהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
בואו להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
הפוך מילוי: בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים; לתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לרכך. באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, עוגת דלעת תבלין ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מערבבים מחית דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
8
מניחים קערה של ג ' לטין במחבת של מים רותחים וחמים, ערבוב, עד נמס, על 2 דקות. כאשר ג ' לטין הוא ברור וחלק, להסיר קערה ומערבבים 1/2 מילוי דלעת כוס. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך מילוי דלעת שנותר. בקערה קטנה יותר, קרם שוט עד פסגות נוקשות טופס, ואז לקפל לתוך מילוי דלעת. כף מילוי לתוך קרום העוגה וחלק העליון. כפית חמאת תפוחים סביב החלק העליון של המילוי; לחץ קלות למילוי עם כף. גרור סכין קטנה דרך חמאת תפוחים בתבנית מערבולת כדי ליצור אפקט שיש, דואג לא להכות את הקרום. צ ' יל לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'