חצאי אפרסק בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצאים אפרסק בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר מלוח. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, זנגביל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו חזיר מחבת עם זיגוג זנגביל-אפרסק, חצאי אפרסק פרי, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים X על תחתית האפרסקים, בזהירות לחתוך רק דרך העור. ממלאים תנור הולנדי גדול במים; מביאים לרתיחה. לטבול אפרסקים במשך 20 שניות; להסיר עם כפית מחוררת, לצלול לתוך מי קרח. להחליק עורות את אפרסקים באמצעות סכין קילוף (העור יהיה רופף מאוד).
חותכים אפרסקים לשניים; להסיר בורות.
שלב סוכר הבא 6 ingredi-ents (סוכר דרך מיץ תפוזים).
מברשת לחתוך צדדים של אפרסקים עם מרינדה.
מניחים אפרסקים, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; לבשל 10 דקות או עד מכרז, מפנה ושופע פעם אחת עם מרינדה.