קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

חציל Timbale

חציל Timbale
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים Timbale. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 692 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, יין מרסלה, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו חציל Timbale, Timbale של חציל טלה טחון, ו מחזה עם אוכל או טימבייל ריזוטו שעועית Fava-Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux fèves (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מראש לחמם גז או גריל פחם. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות את פרוסות החצילים עם 1/3 כוס שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל את החצילים עד מכרז וצבע עם סימני גריל, כ 4 דקות לכל צד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
בינתיים, לחמם את 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הבשר והחזיר, מחממים את הבשר, שוברים אותו לחתיכות בגודל ביס עם כף עץ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
9
מוסיפים את Marsala ומבשלים עד הנוזל התאדה, כ 3 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
10
מוסיפים את האפונה ורוטב המרינרה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיף את הגבינות, בזיליקום, ופסטה מבושלת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו המחבת springform עם חצילים בגריל. הקפד שהחתיכות חופפות ולתלות מעבר לקצה של המחבת. ממלאים את המחבת בתערובת הפסטה, לוחצים למטה כדי לוודא שהמחבת מתמלאת באופן שווה. מקפלים את פרוסות החצילים מעל החלק העליון של הפסטה ומוסיפים עוד כמה פרוסות על גבי כדי לסגור לחלוטין את timbale.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
אופים את timbale עד התחמם דרך והגבינה נמסה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
תן לנוח על הדלפק במשך 10 דקות להגדיר. כדי לשרת, הפוך את timbale על צלחת הגשה ולהסיר את מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
15
מפזרים את 1/4 כוס הנותרים גבינת פקורינו רומנו מגוררת מעל. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו