זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית מתכונים דומים: טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, ו טאקו דג הליבוט.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל או גריל מקורה לחום גבוה או, להכין גריל חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
טפטוף הליבוט עם שמן זית כתית מעולה כדי למנוע מהדגים להידבק למחבת הגריל או לגריל. דג העונה עם מלח ופלפל, לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
רול סיד על הדלפק כדי לקבל מיצים זורמים. כמו כן, כל הדרים בשלים ניתן להציב בתנור מיקרוגל במשך 10 שניות בהגדרה גבוהה כדי לגרום למיצים לזרום. דג גריל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד אטום. לסחוט את המיץ של 1 סיד למטה על הדג ולהסיר מן המחבת או הגריל. דגים פתית לתוך נתחים גדולים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בעוד דגים מתבשלים, בבלנדר או מעבד מזון, לשלב בשר אבוקדו, מיץ לימון, פלפל קאיין, יוגורט ומלח. לעבד רוטב גוואקמולי עד חלקה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כאשר דגים יורדים מחבת הגריל או הגריל, שלפוחית ועוטפת טאקו רכה חום. כדי להרכיב, לפרק דגים ולערום חלק מהבשר לתוך קליפות רכות למרוח עם רוטב גוואקמולי. למעלה עם חסה קרועה, מקפלים טאקו מעל ולאכול!
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.