קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי

טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית מתכונים דומים: טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, ו טאקו דג הליבוט.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל מקורה לחום גבוה או, להכין גריל חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
טפטוף הליבוט עם שמן זית כתית מעולה כדי למנוע מהדגים להידבק למחבת הגריל או לגריל. דג העונה עם מלח ופלפל, לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
רול סיד על הדלפק כדי לקבל מיצים זורמים. כמו כן, כל הדרים בשלים ניתן להציב בתנור מיקרוגל במשך 10 שניות בהגדרה גבוהה כדי לגרום למיצים לזרום. דג גריל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד אטום. לסחוט את המיץ של 1 סיד למטה על הדג ולהסיר מן המחבת או הגריל. דגים פתית לתוך נתחים גדולים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בעוד דגים מתבשלים, בבלנדר או מעבד מזון, לשלב בשר אבוקדו, מיץ לימון, פלפל קאיין, יוגורט ומלח. לעבד רוטב גוואקמולי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר רוטב גוואקמולי לקערה ומערבבים עגבניות חתוכות לקוביות ובצל ירוק קצוץ. לגרוס חסה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כאשר דגים יורדים מחבת הגריל או הגריל, שלפוחית ועוטפת טאקו רכה חום. כדי להרכיב, לפרק דגים ולערום חלק מהבשר לתוך קליפות רכות למרוח עם רוטב גוואקמולי. למעלה עם חסה קרועה, מקפלים טאקו מעל ולאכול!
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.