טארט בטטה עם פקאן ומרשמלו
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 397 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה עם סוכר חום, פקאן ומרשמלו, וופלים בטטה עם מרשמלו, ו מרשמלו מתוק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, שקדים, ומלח במעבד עד שקדים הם טחונים דק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה ואבקת סוכר בקערה גדולה עד רכות.
מוסיף ביצה ומכה עד רק מעורבב.
להוסיף תערובת קמח ב 2 תוספות, מכות עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. לשטח לדיסק. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום. לרכך את הבצק מעט לפני מתגלגל החוצה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים ב overhang, הקשה על מנת ליצור צדדים בעובי כפול. נקב את תחתית הקרום עם מזלג. הצינה קרום לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
אופים קרום עד הזהב חיוור, כ 25 דקות.
העברה ל rack ומגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 375°f. צולים ים על נייר מצופה גיליון אפייה עד רך מאוד כאשר פירסינג עם שיפוד, כ 45 דקות. חצי ים lengthwise; מגניב לחלוטין.
סקופ 1 כוס ים עיסת לתוך בלנדר (מילואים הנותרים עיסת לשימוש אחר).
מוסיפים סוכר, שמנת, ביצים, וניל, תבלינים ומלח ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מפזרים מרשמלו ופקאנים מעל קרום מוכן.
אופים טארט עד המילוי מוגדר, כ -35 דקות.
העברה ל rack ומגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מגישים קר או בטמפרטורת החדר עם קצפת.