טארט קרם פטל דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 551 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . תמורת $1.59 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית שקדים, חמאה, סוכר קונדיטורים ופטל. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה לא כל כך מצוין. קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , טארט קוקוס שוקולד ו- Chavrie בצל אדום מקורמל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה עם תחתית רחבה, מפזרים ג'לטין מעל 1 כף חלב; לתת לעמוד 2 דקות. בסיר קטן מערבבים סוכר, קמח ומלח. טורפים פנימה בהדרגה את יתרת החלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסירים מהאש.
3
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמון ביצה; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של נוזל חם לתערובת הג'לטין. מערבבים עד שהג'לטין נמס; לחזור למחבת. מערבבים בעדינות פנימה תמצית. מכסים ומצננים לטמפרטורת החדר ללא ערבוב, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לקבלת קרום, בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר ומלח; מערבבים פנימה חמאה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של שני 4 אינץ'. תבניות טארט עם תחתית נשלפת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים ב-375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתערובת המילוי. כף לתוך קליפות טארט. מכסים ומצננים לפחות שעה. למעלה עם פטל.