קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט שוקולד קרמל בצד כהה

טארט שוקולד קרמל בצד כהה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט שוקולד קרמל צד כהה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 244 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם סירופ תירס, ביצים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות שוקולד מריר שקדים עם רוטב שוקולד מריר , טארט עוגת תפוחים-גבינה עם זיגוג קרמל מלוח , ותבשיל סופלה דלעת חמאה .

הוראות

1
בסיר קטן כבד על אש בינונית מביאים לרתיחה את הסוכר, המים, סירופ התירס והמלח. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מקבלת צבע ענברי, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
2
מסירים מהאש; מערבבים לאט את השמנת (התערובת תיראה גבשושית). מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת חלקה לחלוטין, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
3
מסירים מהאש; מצננים במשך 30 דקות.
4
בינתיים, מהדקים את המאפה על התחתית ומעלה את הדפנות של 9 אינץ' לא משומן. מחבת טארט מגולגלת עם תחתית נשלפת; לקצץ קצוות. דוקרים את התחתית עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
6
מפזרים אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס לקרום.
מרכיבים שתצטרך
נשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובהנשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
7
טורפים ביצים, אחת בכל פעם, לתערובת קרמל חמימה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
8
יוצקים מעל שוקולד ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
9
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהחלק העליון מבעבע והקרום זהוב. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
10
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס עם חלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובהנשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובה
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
11
חותכים חור קטן בפינת שקית ניילון. ממלאים בתערובת שוקולד; צינור רשת על טארט. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן