טארט שוקולד קרמל בצד כהה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט שוקולד קרמל צד כהה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 244 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם סירופ תירס, ביצים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות שוקולד מריר שקדים עם רוטב שוקולד מריר , טארט עוגת תפוחים-גבינה עם זיגוג קרמל מלוח , ותבשיל סופלה דלעת חמאה .
הוראות
בסיר קטן כבד על אש בינונית מביאים לרתיחה את הסוכר, המים, סירופ התירס והמלח. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מקבלת צבע ענברי, כ-15 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים לאט את השמנת (התערובת תיראה גבשושית). מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת חלקה לחלוטין, כ-5 דקות.
מסירים מהאש; מצננים במשך 30 דקות.
בינתיים, מהדקים את המאפה על התחתית ומעלה את הדפנות של 9 אינץ' לא משומן. מחבת טארט מגולגלת עם תחתית נשלפת; לקצץ קצוות. דוקרים את התחתית עם מזלג.
אופים ב-350 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה.
מפזרים אגוזי פקאן ושוקולד צ'יפס לקרום.
טורפים ביצים, אחת בכל פעם, לתערובת קרמל חמימה.
יוצקים מעל שוקולד ואגוזי פקאן.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהחלק העליון מבעבע והקרום זהוב. מצננים לחלוטין על רשת.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס עם חלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים חור קטן בפינת שקית ניילון. ממלאים בתערובת שוקולד; צינור רשת על טארט. שומרים במקרר.