קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות3
ציון בריאות11
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעות בצל מיושנות

טבעות בצל מיושנות
זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. . זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. וזה טוב. נסו טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
להפריד את פרוסות הבצל לטבעות, ולהניח בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
טובלים את פרוסות הבצל בתערובת הקמח עד שכולם מצופים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
לטאטא את הביצה וחלב לתערובת הקמח באמצעות מזלג. טובלים את הטבעות המשוריינות לתוך הבלילה אל המעיל, ואז מניחים על מתלה תיל לנקז עד שהבלילה מפסיקה לטפטף. מתלה תיל ניתן להציב מעל גיליון של רדיד אלומיניום לניקוי קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מתלה תילמתלה תיל
מקציףמקציף
5
מורחים את פירורי הלחם על צלחת או צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מורחיםמורחים
6
מניחים טבעות אחד בכל פעם לתוך הפירורים, ולגרוף את הפירורים מעל הטבעת למעייל. תן לו הקשה קשה כפי שאתה להסיר אותו מן הפירורים. הציפוי צריך להיצמד היטב. חזור עם טבעות שנותרו.
7
מטגנים את הטבעות כמה בכל פעם במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.
8
להסיר מגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח מתובל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובלמלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר