טונה טרייה עם בצל חריף
טונה טרייה עם בצל חריף היא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם סטייקים טונה, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות ובצל חריפים, כרוב חמוץ חריף ובצל עם בייקון, ו סלט טונה חריף.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים חומץ, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל, ומבשלים 2 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
הסר את תערובת הבצל ממחבת; להפריש, ולשמור חם. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
מערבבים את הקמח ואת המלח והפלפל במנה רדודה ומערבבים היטב. לדלות טונה בתערובת קמח.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני.
להוסיף טונה, ומבשלים 2 דקות בכל צד עד הטונה היא בינונית-נדירה או הרצוי מידה של doneness.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.