קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום

טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום
אם $2.37 למנה נופל בתקציב שלך, טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום יכול להיות מדהים ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו לכם שעועית ירוקה, עגבניות שרי, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טונה צרובה Niçoise, סלט ניסואז עם טונה צרובה, ו סלט טונה צרוב ניסואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה 6 אינץ ' מאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לטפטף את העגבניות עם כ 1 כפית שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף. לצלות במשך 8 דקות, או עד שמתפוצצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
שים את תפוחי האדמה בסיר ומכסה על ידי לפחות 1 אינץ ' מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להוסיף haricôts verts. מבשלים שעועית במשך שלוש דקות, ולאחר מכן להסיר עם מסננת ולהעביר לאמבט קרח. המשך לבשל תפוחי אדמה עד מכרז, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז ולהניח בצד.
5
בינתיים, מניחים 3 כפות שמן זית, שום, וגרידת לימון בסיר קטן על אש נמוכה בינונית. מבשלים עד בועות להתחיל ליצור סביב גרידה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר מהחום והנח בצד.
7
מוסיפים את החמאה לשמן החדור, מערבבים לשלב, ומשליכים את שיני השום וגרידת לימון. לזרוק את verts haricots ותפוחי אדמה עם שמן שום-חמאה, בזיליקום, והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שמן חדורשמן חדור
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
במחבת nonstick קטנה, חום נשאר 2 כפיות שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הטונה עם הארבס דה פרובנס, מלח ופלפל משני הצדדים. צור במשך 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד עבור בינוני עד בינוני היטב. מניחים את הטונה למעלה, ועורמים את עגבניות הדובדבן הקלויות על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים עם טריז לימון אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.