טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום
אם $2.37 למנה נופל בתקציב שלך, טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום יכול להיות מדהים ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו לכם שעועית ירוקה, עגבניות שרי, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טונה צרובה Niçoise, סלט ניסואז עם טונה צרובה, ו סלט טונה צרוב ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה 6 אינץ ' מאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה. מחממים את המטגן.
לטפטף את העגבניות עם כ 1 כפית שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף. לצלות במשך 8 דקות, או עד שמתפוצצים.
שים את תפוחי האדמה בסיר ומכסה על ידי לפחות 1 אינץ ' מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להוסיף haricôts verts. מבשלים שעועית במשך שלוש דקות, ולאחר מכן להסיר עם מסננת ולהעביר לאמבט קרח. המשך לבשל תפוחי אדמה עד מכרז, על 20 דקות בסך הכל.
בינתיים, מניחים 3 כפות שמן זית, שום, וגרידת לימון בסיר קטן על אש נמוכה בינונית. מבשלים עד בועות להתחיל ליצור סביב גרידה.
מוסיפים את החמאה לשמן החדור, מערבבים לשלב, ומשליכים את שיני השום וגרידת לימון. לזרוק את verts haricots ותפוחי אדמה עם שמן שום-חמאה, בזיליקום, והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
במחבת nonstick קטנה, חום נשאר 2 כפיות שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הטונה עם הארבס דה פרובנס, מלח ופלפל משני הצדדים. צור במשך 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד עבור בינוני עד בינוני היטב. מניחים את הטונה למעלה, ועורמים את עגבניות הדובדבן הקלויות על גבי זה.
מגישים עם טריז לימון אם אתה רוצה.