טוסטאדס של סקאלופ ואבוקדו
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל צדפות ו-אבוקדו Tostadas. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פפריקה, צ'יפס טורטילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו צדפות טוסטדה, סביצ'ה אבוקדו וצדפות, ו סלט אבוקדו וצדפות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כוסברה וירוקים בקערה בינונית. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מחית אבוקדו בקערה בינונית, ומערבבים גרידת סיד, מיץ לימון, ו 1/4 מלח כפית. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מערבבים כמון, פפריקה, פלפל קאיין, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מפזרים צדפות משני הצדדים בתערובת תיבול.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צדפות, ומבשל על 1 דקה בכל צד או עד צדפות אטומות.
מורחים תערובת אבוקדו שמורה באופן שווה על שבבי טורטייה; העליון עם תערובת כוסברה. מעל כל אחד עם חצי צדפה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.