קציץ בשר הודו רזה-תרד דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חזה הודו טחון, מלח, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל, ומטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
להוסיף שום, ו חצי דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
הסר מהחום.
6
שלב תערובת בצל, פירורי לחם, ואת 8 המרכיבים הבאים (פירורי לחם דרך תרד), ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
תרד
בצל
7
בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 5 אינץ 12 x על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
8
תבריש קטשופ מעל כיכר הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מדחום רושם 160; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.