קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

טינגה עוף מגורר חריף

טינגה עוף מגורר חריף
טינגה עוף מגורר חריף לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-2 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 6 מעריצים. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם חומץ תפוחים, בצל, מלח ופלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56%. נסו טוסטאדות עוף חריף מגורר (טינגה), טוסטאדות חזיר מגורדות מקסיקני חריף (טינגה), וטוסטאדות חזיר מגורדות מקסיקני חריף (טינגה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך. מבשלים עוף במים רותחים עד שהוא אינו ורוד יותר במרכז והמיצים מתבהרים, כ-20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים את העוף לקרש חיתוך וקורעים לגזרים בעזרת 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים עגבניות מבושלות, סלסת צ'יפוטלה וחומץ תפוחים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים עוף מגורר, רוטב מעורב ובצל בסיר על אש בינונית-נמוכה. מבשלים על רתיחה עד שהבצל שקוף, כ-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה