קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

טמפורה מטוגן קלמרי

טמפורה מטוגן קלמרי
טמפורה מטוגן קלמרי הוא מתכון יפני המגיש 4. מתאבן זה יש 238 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דיונון, קורנפלור, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 275 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו קלמרי מטוגן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חותכים את צינורות הדיונונים לטבעות: פורסים את צינורות הדיונונים לטבעות ברוחב 1/2 אינץ 'עד ברוחב 3/4 אינץ'. תשאיר את הזרועות שלמות.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונוןצינורות דיונון
2
שמן חום בסיר עמוק או סיר כבד גדול: מתכון זה תוכנן עבור מטגן עמוק, אבל אתה יכול גם למלא סיר גדול, כבד תחתית (לשמור על מכסה בקרבת מקום, מטעמי בטיחות) באמצע הדרך עם שמן, על 3 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים את השמן ל 360-370°F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מערבבים מרכיבים יבשים: בעוד השמן מתחמם, מערבבים היטב את כל החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מערבבים מים מוגזים עם חלמון ביצה, ולאחר מכן מערבבים עם מרכיבים יבשים: לאחר שהשמן הגיע ל-360 ° F, מוציאים את המים הנוצצים מהמקרר ומערבבים אותם עם חלמון הביצה. מיד לערבב אותו עם החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מערבבים במהירות. אל תדאג אם יש גושים או גושים. ערבוב יתר עלול לגרום לבלילה להפוך לעיסה כאשר מבושלים.
7
מפזרים חתיכות דיונון עם קמח. השתמש מסננת קטנה כדי לאבק קלות את חתיכות דיונון עם קמח אורז או קמח רגיל. זה יעזור הבלילה לדבוק הדיונון.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
לטבול חתיכות דיונון בבלילה ומטגנים בשמן חם: עובד בקבוצות קטנות בכל פעם (כ 6 חתיכות), טובלים את חתיכות דיונון בבלילה. להרים אותם אחד אחד ולשים אותם בעדינות בשמן החם. (שים לב אם האצבעות מצופות בבלילה, זה יעזור להגן עליהם מפני התזה.)
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
כאשר חתיכות הדיונון בשמן, להשתמש במקלות אכילה או בידית של כף עץ כדי לעקור כל חתיכות דיונון שאולי נתקעו מהחלק התחתון של הסיר או הטיגון. מטגנים במשך 45 שניות עד 1 דקה, ולהסיר מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
שים לב כי כאשר נעשה, הם לא יהיו חום זהוב, אבל יותר של צהוב חיוור או שיזוף.
11
חזור עם שאר הדיונון. עבודה בקבוצות יעזור לשמור על טמפרטורת השמן מנפילה רחוק מדי בזמן שאתה מטגן את הדיונון.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מגישים מיד עם פלחי לימון או לימון, רוטב סויה, רוטב פונזו, טבסקו או רוטב חריף אחר.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב פונזורוטב פונזו
רוטב טבסקורוטב טבסקו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
לאחר שמן הבישול התקרר לחלוטין (לאחר כ 2 שעות), מסננים אותו דרך מסננת נייר מצופה מגבת, ולשמור אותו לשימוש חוזר בפעם הבאה שאתה רוצה פירות ים מטגנים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

קלמרי מטוגן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Rosé נוצץ Bellissima עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Bellissima נוצץ עלה
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.